Sekretess & Policy

Innehållet på Dagensfokus.se är skyddad av lagen om upphovsrätt.

Innehållet på Dagens Fokus

Dagens Fokus ämnar att alltid förmedla faktabaserad, pålitlig och informativa texter. Även om vi spenderat tusentals av timmar åt research och tester, så ska du aldrig ersätta våra publikationer med professionell rådgivning.

Våra skribenter är en samling människor av varierande erfarenheter, kunskaper och utbildningar. Vi använder våra främsta experter inom varje område och ämne vi skriver om. Vi kan därför erbjuda en stor mångfald av perspektiv och åsikter.

Vi strävar alltid efter att kunna publicera information av hög kvalité, pålitlighet och faktabaserad research. Det är en ständig utveckling och vi uppdaterar våra artiklar regelbundet för att de ska vara aktuella.

Allt innehåll på Dagensfokus.se är endast i informations- och utbildningssyfte. Vår sida ska aldrig ersätta eller tolkas som medicinsk-, eller annan typ av, rådgivning.

Vi erbjuder inte rådgivning i någon form. För personlig rådgivning bör du konsultera med en professionell rådgivare inom respektive fält. Din situation, livsstil och hälsa är unik för dig. Informationen du hittar på Dagensfokus.se kan och ska därför inte appliceras utan konsultering av en professionell rådgivare.

Om du anser att någon information på vår webbplats är felaktig eller inaktuellt, är du välkommen att kontakta oss – så undersöker vi saken så snabbt du vi kan.

Reklam och annonser

Dagens Fokus medverkar i affiliate-nätverk, så som Adtraction Marketing AB och Adrecord. Innehållet på den här webbplatsen kan innehålla annonslänkar.

Vidarebefordringar till butiker påverkar inte innehållet på Dagensfokus och heller inte dig som läsare. När en läsare klickar på en av dessa länkar och köper något från refererad butik, så tjänar Dagensfokus en viss provision.

Den här referensen påverkar inte köparen på något sätt. Det påverkar inte våra listor, recensioner eller priset.

Att producera artiklar och tester och driva en stor webbplats som vår, kostar en del. Vi har därför valt att använda den här typen av annonsering för att kunna gå runt och fortsätta kunna publicera kvalitativt och pålitligt innehåll.

Vi anser att den här typen av inkomstkälla är bäst för dig som läsare, då det inte påverkar kvalitén på sidan och innehållet.

Vi värderar informationen på vår webbplats och dig som läsare högt. Innehållet på Dagens Fokus påverkas därför inte av annonsörer, butiker eller annan tredjepart.

Kakor på Dagens Fokus

Dagensfokus.se använder så kallade kakor. Vi använder oss av Google analytics för att lättare kunna anpassa webbplatsen utefter dina preferenser. Det ger oss också möjlighet att se hur sidan används; vilka sidor som besöks, hur länge, språkval, IP-adress, plats webbläsare och typ av enhet.

Vi använder kakor för att kunna spåra trafik, klick och användningsmönster på Dagens Fokus.

Vi kan inte se våra besökares namn, mailadress eller dylikt.

Du kan på egen hand stänga av spårning och kakor med hjälp av din webbläsare. Om du redan har kakor lagrade från tidigare besök hos oss eller på någon annan webbplats, så kan även de tas bort från inställningarna i din webbläsare.

Genom att använda den här webbplatsen samtycker du med ovanstående policy. I enlighet med GDPR, så kan du kontakta oss för att få den information som är direkt förknippad med dig.

Du kan även be oss ta bort den information som sparats som kan direkt kopplas till dig.

Men eftersom vi inte samlar på mailadress, namn eller telefonnummer – så lagrar vi ingen information som kan kopplas till din person.